Verdien (bijna) ‘gratis’ je accreditatiepunten via e-learning!

25 maart 2014

Eén van de 15 (gratis!) e-learningmodules via www.free-learning.nl is inmiddels geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&V. Dit is: ‘Omgaan met extreme obese cliënten.’ Een e-learningmodule waarin je veel kennis krijgt over het omgaan met cliënten met extreem overgewicht en over hoe zij de zorg ervaren.

Je krijgt je accreditatiepunt als je de training succesvol afrond en als je € 3 administratiekosten over hebt gemaakt.

 

Als de procedure goed loopt, wordt verwacht dat je binnen een aantal weken ook accreditatiepunten kunt krijgen voor vijf andere e-learningmodules. Dit zijn:

  1. Verzorgend wassen
  2. Écht contact maken
  3. Vrijheidsbeperkende maatregelen
  4. Probleemgedrag
  5. Beeldschermwerk

Inmiddels wordt 250 keer per dag een free-learning module gevolgd; dat is 90.000 per jaar!

Gerelateerde bijeenkomst            

Bijeenkomst 24 april: over gratis e-learningmodules Gezond en Zeker

Op donderdagmiddag 24 april kun je tijdens ‘Ergonomisch Verantwoorder werken in de thuissituatie’ meer leren over de gratis e-learningmodules via de Gezond en Zeker e-coach, hét project over ergonomie en veilig werken in de zorg. Een groot gedeelte van de e-learningmodules van Gezond en Zeker e-coach wordt ook aangeboden via www.freelearning.nl.

Annemarie Klaassen en Coco Heitink van Gezond en Zeker vertellen je tijdens hun workshop ‘alles’ over hun e-learningmodules (workshop 1). Andere workshops tijdens de bijeenkomst gaan bijvoorbeeld over (innovatieve) hulpmiddelen zoals de Doff’n Donner van Medipoint, tillift van JOYinCare, douchefaciliteit van Joerns. Ook kan je meer leren van Gardien bedrijfsfysiotherapie over tillen en trekken in de praktijk en van de PreventieCoach over het verlengen van je eigen houdbaarheidsdatum door zelf onder andere de juiste steun te vragen.

 

De bijeenkomst ‘Ergonomisch Verantwoorder werken in de thuissituatie’ is gratis voor medewerkers bij leden van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt, zoals onder andere Florence, GGZ Delfland, Middin, Bronovo en WZH. Is je werkgever geen lid dan betaal je 30 euro (excl. btw). De bijeenkomst is bedoeld voor verpleegkundigen, verzorgenden, preventiemedewerkers, beleidsmedewerkers en P&O-adviseurs.   

Print

Welkom

De website met alles over leren en werken in Zorg en Welzijn in Zuid-Holland: vacatures, events, nieuws en informatie over beroepen, opleidingen, organisaties en nog veel meer!