Ontdek jouw drijfveren!

Ontdek jouw drijfveren!

Waar kom jij jouw bed voor uit? Ieder mens heeft bepaalde drijfveren in zijn of haar leven, maar hoe goed ken jij deze? In deze inspiratiesessie krijg jij hier inzicht in.

Soms komen er veranderingen op je pad, bijvoorbeeld een reorganisatie, een vertrek van een collega, of je verandert zelf van functie. Alles lijkt dan anders, maar jouw persoonlijke drijfveren in het leven blijven vaak overeind. Als je inzicht krijgt in jouw drijfveren kun je vragen als ‘Waar sta je nu?’ en ‘Past dit beeld nog met jouw werkelijkheid?’ beter beantwoorden.  

Voordat de sessie begint heb je de thuisopdracht gemaakt en ontdek jij jouw persoonlijke drijfveren en loopbaanankers. Deze opdracht stimuleert je om na te denken over je eigen competenties, drijfveren en waarden. Dit delen we (als je wilt anoniem) in de inspiratiesessie met elkaar. Om van en met elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Je krijgt aansluitend handvatten aangereikt om er actief mee aan de slag te gaan.

Na deze sessie kun je 1 op 1 kosteloos een gesprek aanvragen met een Sterk in je werk coach voor verdere verdieping. Graag ontmoeten we je online, tot dan!

Ter aanvulling: Deze sessie sluit het beste aan voor medewerkers die minimaal 5 jaar ervaring hebben opgedaan. Pas na enige jaren ervaring kun je in de praktijk gaan ervaren welk anker het beste past bij jou. Om van daaruit verder te bewegen met de voorwaarden die ondersteunend zijn aan jouw anker.

Wanneer?

De online inspiratiesessie vindt plaats op dinsdag 16 mei, van 19.00 tot 21.00 uur. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de inspiratiesessie? Neem dan contact op met Marjolijn van Tol via marjolijn@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.