Matchcafé

Ben jij op zoek naar een (vakantie)baan in de sector zorg en welzijn? Ben je student, iemand met een zorg- en welzijnsachtergrond of helemaal nieuw binnen deze sector? En wil je meer weten over het werken in zorg en welzijn? Sluit je dan aan bij ons online Matchcafé op dinsdag 29 juni van 16.00 tot 17.15 uur.

Hier vertellen verschillende zorg- en welzijnsorganisaties over de mogelijkheden en wat het werken bij hen inhoudt. Denk hierbij aan werken in het ziekenhuis, verpleeg-en verzorgingstehuizen (thuiszorg), de psychiatrie, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Na een plenaire introductie kan je samen met andere geïnteresseerden in gesprek met de organisatie naar jouw keuze en al je vragen stellen. Hoe fijn is het om verschillende werkgevers te kunnen spreken en zo te kunnen achterhalen wat er mogelijk is en erachter te komen wat wel en niet bij jou past? Je hebt genoeg tijd om met verschillende organisaties in gesprek te gaan, maak daar gebruik van!

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor het Matchcafé of via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. 

Loopbaanadvies

Heb je een vraag over je loopbaan? Maak gebruik van een gratis loopbaancoach! Kijk voor meer informatie op de website van Sterk in je Werk