#gelukkigwerken

Als je gelukkig werkt, dan heb je het gevoel dat je iets doet wat de moeite waard is. Je verschuift de balans naar de positieve kant. Maar ook bij gelukkig werken heb je soms negatieve gevoelens nodig. Bijvoorbeeld om jou een signaal te geven wanneer iets dreigt mis te gaan.

Deze workshop helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. De workshop is persoonlijk en gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Ook krijg je kennis over de factoren die van belang zijn voor werkgeluk. De training is nuchter, praktisch en inspirerend.

Na deze workshop

✓ weet jij wat gelukkig werken voor jou kan betekenen;
✓ heb je ervaren hoe de verschillende elementen van invloed kunnen zijn op jouw werkgeluk;
✓ kun je aan de slag met de tips om je eigen werkgeluk te vergroten;
✓ ben jij in beweging, want geluk leidt naar succes.

De training wordt verzorgd door Annelies Hulsebosch en collega Jolanda Schilt- Francke. Zij zijn loopbaancoaches bij het project Sterk in je Werk.

Aanmelden

De workshop is vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Neem hiervoor contact op met Nicolien Verhage (zie contactgegevens hieronder). 

Meer informatie

Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Nicolien Verhage via n.verhage@zorgzijnwerkt.nl of 06 - 82 73 67 21.