#overeindblijven

Heb jij als HR-adviseur of leidinggevende grote zorgen als het gaat om verzuim, productiviteit, motivatie en inzetbaarheid? Juist in deze uitdagende tijden kun jij vanuit jouw rol een belangrijke bijdrage leveren aan het overeind houden van jouw medewerkers, en niet te vergeten jezelf! Sterke teams ontstaan waar medewerkers zich betrokken voelen en elkaar voldoende versterken, zelfs als de werkdruk heel hoog is. Ervaar zelf het effect van een waarderende interventie en leer hoe je vanuit een meer waarderende basishouding en met behulp van een aantal waarderende tools je mentale lucht kunt creëren op de werkvloer, ook nu! De workshop vindt plaats op donderdag 27 mei van 13.30 tot 15.00 uur. 

Na deze workshop

✓ Heb je een eerste indruk van wat Waarderend Ontwikkelen en Waarderend Leiderschap voor jou en je medewerkers zou kunnen betekenen 
✓ Heb je geleerd waarom juist nu het sturen op autonomie, verbondenheid en competentie je mensen versterkt, zelfs in deze extreme tijden. 
✓ Heb je zin om aan de slag te gaan met minimaal twee concrete actiepunten die jou na afloop van de workshop kunnen helpen bij het versterken van jezelf en je medewerkers.

Aanmelden

De workshop is vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Neem hiervoor contact op met Joyce Nihof (zie contactgegevens hieronder). 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze workshop? Neem dan contact op Joyce Nihof, via j.nihof@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 30 65 09.