Zelfleiderschap: je eigen koers durven varen

Zelfleiderschap: deze workshop is vol, meld je aan voor de reservelijst.

Als je werkt in de zorg, ben je voortdurend bezig met het zorgen voor anderen. En dat gaat niet alleen over cliënten, maar vaak ook nog over collega’s met wie je samenwerkt. Immers, de meeste zorgprofessionals werken in een team en teamleden hebben elkaar nodig. Maar juist in deze dynamiek kan je jouw persoonlijke behoeftes en wensen gemakkelijk uit het oog verliezen. Voor je het weet heb je alweer een dienst van iemand overgenomen, of doe je een toezegging waar je eigenlijk geen zin in hebt.

Kiezen voor jezelf kan best spannend zijn. Loslaten wat iedereen van jou vindt, of wat jij van al die anderen vindt. Durven te vertrouwen op wat jij zelf kan, en vervolgens je eigen weg gaan bewandelen.

In deze online webinar neemt Pauline van Dorssen je mee in het gedachtegoed van zelfleiderschap. Zij deed in de afgelopen jaren promotieonderzoek naar de kansen en uitdagingen van zelfleiderschap bij zorgprofessionals. En zo vond ze dat bepaalde strategieën heel fijn zijn om aan te leren, want zo creëer je meer werkplezier en energie voor jezelf. Wil je hier meer over weten en meteen ook voor jezelf een stapje maken in het ontwikkelen van zelfleiderschap? Doe dan mee met dit webinar.

Wanneer

De workshop vindt plaats op dinsdag 16 november, van 13.30 tot 14.30 uur. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. Deze workshop is vol. Meld je aan voor de reservelijst. We geven je een seintje als er een plekje beschikbaar komt.

Meer informatie

Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Renske Mijderwijk via renske@zw-connect.nl of 06 - 86 84 01 95.