Wil je weten wat jouw kansen zijn in Zorg en Welzijn?

Wil je advies over jouw mogelijke droombaan of opleiding in Zorg en Welzijn? Dan kan je bij het Regionaal Contactpunt ZorgZijn Werkt terecht. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag, op vrijdag tot 12.00 uur. 

Bel ons: 06-20491017 of stuur ons een bericht:
Velden met een * zijn verplicht

Velden met een * zijn verplicht

Actuele vacatures

Ben je op zoek naar een overzicht van alle actuele vacatures in Zorg en Welzijn, binnen de Regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord? Zoek niet verder, de acturele vacatures zijn in de vacaturebank te vinden.

Profiel aanmaken

Maak een (gratis) profiel aan voor de kandidatenbank op het Zorg en Welzijn Plein. Je kunt onder andere een job-alert aanmaken, direct solliciteren op vacatures, gevonden worden door werkgevers en gebruik maken van e-learningmodules.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Wil jij gratis loopbaan coaching over het werken en/of leren in Zorg en Welzijn? Dan moet je bij Sterk in je werk, zorg voor jezelf zijn!

Ontdek de zorg

In Zorg en Welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Op ontdek de zorg kan je verhalen lezen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen bij jou passen.

Bent u werkgever?

Bent u werkgever en wilt u meer weten over het plaatsen van vacatures, het Regionaal Contactpunt of de IK ZORG campagne ?

Neem dan contact op via:

info@zorgzijnwerkt.nl