E-modules

Sollicitatietraining 'CV'

Een goed cv, of 'curriculum vitae', schrijven is best een uitdaging. Het is toch je visitekaartje. De werkgever kijkt allereerst naar je cv om te kijken of je past bij de functie. In deze module geven we je tips en tricks voor een overtuigend cv.

Sollicitatietraining 'Netwerken'

In deze online sollicitatietraining 'Netwerken' geven we je tips om netwerken effectiever te doen. Na afloop weet je met wie je een netwerkgesprek wilt houden en wat je van hem of haar wilt weten.

Sollicitatietraining 'Sollicitatiebrief'

Met een goede sollicitatiebrief maak je een grotere kans om aangenomen te worden voor die leuke nieuwe baan.  In deze module geven we je tips en tricks voor de perfecte brief. 

Sollicitatietraining 'Sollicitatiegesprek'

Wees gerust ... veel mensen zijn net voor een sollicitatiegesprek zenuwachtig. Je bent echt niet de enige! Onze tip? Een goede voorbereiding. Bijvoorbeeld door het volgen van deze training. Gewoon doen! 

Sollicitatietraining 'Vacatures'

Leuke, passende vacatures zijn soms lastig te vinden. In deze module helpen we je bij het vinden van vacatures. Die vacatures die bij jou het beste passen.

Sollicitatie module 'Werk dat bij mij past'

Je hebt een baan, maar je wilt weten of er meer is. Of je hebt (nog) geen werk en wilt weten welke baan goed bij je past, om te weten op welke vacatures je kan solliciteren.

Deze module is één van de twee modules (Werk dat bij mij past en Netwerken) met meer diepgang dan de vier basismodules (Cv, Sollicitatiebrief, Vacatures, Sollicitatiegesprek).