Datum: 19 februari 2018Naar overzicht

Benefietvoorstelling voor de Zoetelaar in Stadstheater Zoetermeer19 feb 2018

Met de voorstelling “Sterren van de Zoetelaar” belooft het een bijzondere avond te worden op maandag 19 februari in het Stadstheater in Zoetermeer. Bekende inwoners van Zoetermeer, zoals musicalster René van Kooten en presentator Bert van Leeuwen werken belangeloos mee. De avond is een initiatief van Lunchcafé de Zoetelaar, de leukste leer- en werkplek in Zoetermeer voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Dankzij de medewerking van het stadtheater verzorgen zij een voorstelling waar liedjes van René van Kooten afgewisseld worden met acts van medewerkers van de Zoetelaar en slagwerkgroep Cnots Boem. Cnots Boem is ook samengesteld uit mensen met een verstandelijke beperking. Alles gepresenteerd door Bert van Leeuwen.

 

De Zoetelaar is al jaren een inspirerende leer- en werkplek voor mensen met een licht verstandelijke beperking om zo ervaring op te kunnen doen in de horeca. Het lunchcafé ligt centraal in de Dorpsstraat in Zoetermeer en is ook populair onder het Zoetermeerse publiek. Om dit succes ook in de toekomst te garanderen wordt de Zoetelaar verbouwd. Enerzijds om een vergroting van de capaciteit te realiseren, anderzijds om de hoge kwaliteit als opleider en horecavoorziening te behouden.

 

Actie “Sterren van de Zoetelaar”

Omdat de Zoetelaar geen commerciële instelling is, moeten de financiële middelen voor de vervanging van het interieur met sponsoring bijeen worden gebracht. Terwijl de medewerkers tijdens deze periode allerlei leerzame cursussen volgen is de sponsorcommissie, waarin ook cliënten zitting hebben, druk bezig met het organiseren van allerlei acties om de benodigde gelden bij elkaar te krijgen.

 

Kaartverkoop

U bent er toch ook bij? Met een bezoek aan deze gezellige avond helpt u de Zoetelaar dit doel te bereiken. U bestelt uw kaarten heel gemakkelijk online via www.stadstheater.nl.

 

Datum  : maandag 19 februari 2018

Tijd       : 20:15 - 22:15 uur

Adres   : Stadstheater, Theaterplein 10, 2711EK Zoetermeer

Prijs     : €25,- inclusief drankjes (vooraf, pauze, na afloop met hapjes).

 

Help mee

Ook voor bedrijven in Zoetermeer is deze avond heel interessant, want er zijn drie sponsorpakketten (goud, zilver en brons) waarbij het lunchcafé ook iets teruggeeft. Denk hierbij aan VIP-kaarten voor het evenement met de beste plekken in het Stadstheater + een tegoedbon of beschikbaarstelling van de vergaderruimte in het vernieuwde lunchcafé en naamsvermelding. Inmiddels zijn de eerste sponsors al over de brug gekomen. Helpt u mee, zodat aan het eind van de avond een heel mooi sponsorbedrag bekend gemaakt kan worden? Doneren kan ook via bankrekeningnummer:

NL68 RABO 0137302525, t.n.v. Vrienden van Ipse de Bruggen, o.v.v. Verbouwing Zoetelaar.

 

Voor Informatie over de actie: Stuur een mail naar actie.interieur.zoetelaar@gmail.com