Datum: 3 oktober 2019Naar overzicht

Symposium KUNST & KORSAKOV03 okt 2019

Saffier organiseert een bijzonder symposium over het positieve effect van kunst op de ontwikkeling van mensen met het syndroom van Korsakov. Speciaal voor vaktherapeuten, zorgprofessionals, kunstliefhebbers en andere geïnteresseerden.

Dit eenmalige symposium vindt plaats op donderdag 3 oktober tijdens de kunstbeurs Art The Hague in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag en er is ruimte voor 150 gasten. De accreditatie (PE punten) voor dit symposium is aangevraagd. Noteer de datum alvast in uw agenda!

Programma en aanmelden
Het programma start om 09.30 uur en heeft een divers karakter. De deskundige sprekers zijn Renate Volkert, René ter Horst, Inge Oosterveld, Regina Magnus en Wil Uitgeest. Hun lezingen worden afgewisseld met twee mini-workshops, waarbij het thema KUNST & KORSAKOV centraal staat, ook in de vorm van muziek en dans.

Tussen 15.00 en 16.00 uur wordt het symposium op informele wijze afgesloten en kunt u met andere geïnteresseerden nog even napraten. Indien u wenst, kunt u na afsluiting van het symposium ook nog gratis de kunstbeurs bezoeken, die tot 21.00 uur geopend is.

Binnen enkele weken zullen wij het complete programma op de website van Saffier plaatsen en kunt u zich via deze website aanmelden. U ontvangt een bericht zodra inschrijven mogelijk is.

Het symposium KUNST & KORSAKOV wordt mede mogelijk gemaakt door de organisatie van Art The Hague en Bureau Enthoven Communicatie.

Voor meer informatie:
Sylvana van Zellem
ArtTheHague@saffiergroep.nl
www.saffiergroep.nl