Datum: 12 juli 2019Naar overzicht

Alweer de 6e editie Voetbal Verbindt!12 jul 2019

Vrijdag 12 juli strijden meer dan 11 teams op de velden van Forum Sport in Voorburg tijdens het jaarlijkse Voetbal Verbindt toernooi. Het toernooi staat in het teken van Fair Play en is derhalve belangrijker dan winnen, alhoewel er wel degelijk serieus gestreden wordt om de overwinning. In de voorgaande jaren deden er jaarlijks al vele teams mee uit de regio Haaglanden.Fonteynenburg organiseert dit jaarlijkse evenement alweer voor de zesde keer voor mensen met en zonder psychische achtergrond, zorgvragers en zorgverleners, voetballers en bankzitters. Achtergrond is op deze dag niet belangrijk, het is de inzet die telt. Op deze dag maken we een succesvol sporttoernooi dat daadwerkelijk mensen verbindt!

Alle deelnemende teams, waaronder teams van Fonteynenburg, Clean All, Limor, Parnassia, Reakt en Woej strijden natuurlijk voor de overwinning. Maar het toernooi op zich is al heel bijzonder. Een dag vol sportiviteit en ontmoeting. We zoeken altijd meer sportief talent dus als er nog mensen of teams uit de regio willen aansluiten, iedereen is van harte welkom om zich aan te melden! Kennis of ervaring in voetbal is niet belangrijk, het gaat om samenspel.

Het afgelopen jaar ging Stichting Anton Constandse er met de overwinning van door na een spannende finale tegen het team van De Haagse Zaak. Wie wordt dit jaar de winnaar van de bijzondere wisselbeker?

Dankzij de hulp van vele vrijwilligers kunnen we van deze dag een groot succes maken. Van het beleggen van meters brood voor de lunch, tot het begeleiden van de teams en het uitserveren van drankjes, iedereen werkt keihard mee. Ook de hulp van Forum Sport is onmisbaar. Ze helpen ons ontzettend bij de organisatie en tijdens de dag bij het spelschema. We willen iedereen hartelijk danken voor hun buitengewone inzet, hulp, steun, en plezier waarmee we deze dag zo kunnen organiseren!

Over Fonteynenburg
Fonteynenburg ondersteunt en werkt samen met volwassenen met een psychische kwetsbaarheid en daarbij mogelijk psychosociale problemen bij het leiden van een gewoon leven. Samen zoeken we antwoord op de uitdagingen en vraagstukken van onze cliënten. Met slimme en betrokken medewerkers. We zetten onze bijzondere expertise in om mee te werken aan hun herstel en terugkeer in de maatschappij. Want samen kleuren we de wereld mooier!

Fonteynenburg gelooft in de krachten en talenten van mensen.

Kijk www.fonteynenburg.nl/voetbal-verbindt-2019 of neem contact met ons op voor deelname, sponsoring, of een andere ludieke manier om dit unieke toernooi te ondersteunen!