Loopbaantesten

Loopbaantesten: ontdek wie je bent!

Er zijn zoveel beroepen in de sector zorg en welzijn. Je kunt daardoor op heel veel verschillende gebieden aan het werk gaan. Heb je nog niet zo’n goed idee van wat je zou willen of kunnen? Dan helpen we je graag. We hebben speciaal voor jou een aantal loopbaantesten ontwikkeld. Zo ontdek je beter wie je bent.

Er zijn verschillende testen die je kunt doen. Elke test duurt gemiddeld vijf minuten. Er wordt onder meer op een leuke manier gevraagd naar wat je voorkeuren en drijfveren zijn. En uit al die antwoorden die jij geeft, komt een duidelijker beeld. Over waar jij goed in bent, wat je leuk vindt en wat je kunt.

Hoe maak je de loopbaantesten?
De testen staan al voor je klaar. Het enige wat je nog moet doen, is een profiel aanmaken. Dat doe je door op deze pagina op de button ‘Profiel aanmaken’ te klikken. Log vervolgens in als gebruiker van het Zorg en Welzijn Plein. Heb je nog geen account? Kies dan voor ‘Ik ben een nieuwe gebruiker’ en de rest volgt vanzelf. We wensen je heel veel plezier toe met het maken van de testen. We zijn benieuwd wat je gaat kiezen.

Loopbaantest voor als je al werkt

Werk je al in de zorg en welzijn? En ben je geïnteresseerd in het doen van andere testen die je kunnen helpen in jouw carrière? Als jouw werkgever is aangesloten bij ZorgZijn Werkt, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR. Daar kunnen ze vertellen wat er verder mogelijk is.