.

Gratis online coaching

Soms is het fijn als er iemand even naar je luistert. Bijvoorbeeld een coach die met je meedenkt. Misschien zit je niet helemaal lekker in je studie of werk. Voel je twijfels? Ben je ergens verdrietig over? Ook zorg- en welzijnsprofessionals vinden het wel eens fijn als er voor hen wordt gezorgd, helemaal in deze tijd. En daarom bieden wij jou een gratis online coaching aan. Voor het moment dat jij een luisterend oor kan gebruiken.

Coaches staan voor je klaar
Wij werken hiervoor samen met een grote groep deskundige coaches. Zo is er altijd iemand die snel met jou in gesprek kan. Een coach kun je zien als een onafhankelijk persoon. Iemand met wie je dus gewoon open kunt praten, over je studie of over je werk. Of misschien over die ene dienst waar je tegenaan loopt. Of die situatie die je maar niet kunt vergeten. Waar je ook over wilt praten, de coaches staan voor je klaar. Zij kunnen je weer op weg helpen.

Maak direct een afspraak!
Al onze coaches hebben hun eigen kennis, ervaring en specialiteiten. Om jou te kunnen koppelen aan de best coach hebben we je gegevens nodig. Klik hiervoor op de knop ‘Afspraak maken’. Je gaat daarmee naar de website van Sterk in Je Werk. Een coach belt je vervolgens op om te praten over waar je mee zit. Kun je op dat moment niet, dan maken jullie samen een nieuwe afspraak. Dat kan zowel telefonisch als via beeldbellen.