Informatiegids Toekomstwijzer

De Toekomstwijzer is dé loopbaangids voor werken en leren in Zorg en Welzijn in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. In de Toekomstwijzer staan allerlei praktische gegevens over de zorg- en welzijnssector. Je vindt er bijvoorbeeld informatie over de verschillende werkvelden, salarissen, opleidingen en werkgevers in de regio. De Toekomstwijzer is dit jaar in twee versies uitgegeven voor verschillende doelgroepen. Een gericht op middelbare scholieren, mbo- en hbo-studenten en een speciaal voor zij-instromers. 

Mooie toekomst in Zorg en Welzijn

De Toekomstwijzer is een uitgave van werkgeversvereniging ZWconnect. Wij willen graag laten zien welke mooie toekomst je tegemoet gaat als zorg- of welzijnsmedewerker en welke mogelijkheden je hiervoor regionaal hebt. Daarom verspreiden wij de (digitale) gids naar alle scholen in de regio, zodat decanen deze kunnen gebruiken als voorlichtingsmateriaal. Ook zal de gids gebruikt worden door onze loopbaancoaches en uitgedeeld worden op beurzen, evenementen en bij Werkgeversservicepunten in de regio.

Toekomstwijzer inzien

De Toekomstwijzer is digitaal beschikbaar. Wil je een of meerdere gedrukte exemplaren ontvangen? Neem dan contact op via info@zorgenwelzijnplein.nl