Gratis loopbaanadvies

Gratis loopbaanadvies

Soms kun je wel wat hulp gebruiken bij het nemen van de volgende stap in je werk? Dat kan komen doordat je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt. Of er is bij jou misschien niet duidelijk wat er mogelijk is. Een loopbaanadviseur kan met je meedenken. Die kijkt samen met jou naar waar je goed in bent en waar je kansen liggen.

Sterk in je werk
De loopbaancoach ondersteunt jou op verschillende manieren. Misschien heb je hulp bij het schrijven van een goed cv nodig. Of ondersteuning bij de keuze voor een beroepentest, een cursus of een opleiding. De loopbaancoach helpt je ook om te ontdekken hoe je in je huidige baan nog plezieriger kunt voelen. Het loopbaanadvies is gratis en wordt mogelijk gemaakt door CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus. Op www.sterkinjewerk.nl kun je er meer over lezen.

Aanmelden voor gratis loopbaanadvies
Zou je het fijn vinden als een loopbaancoach eens met je meedenkt? Meld je dan aan voor een gratis loopbaanadvies. Je krijgt vervolgens een e-mail met het verzoek om je aanmelding te bevestigen. Dit doet je door op de link in de e-mail te klikken. Na jouw bevestiging nemen we contact met je op. We maken een afspraak online of bij jou in de buurt.

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld hebt. Bekijk hier de video op YouTube Klik hier om je cookie instellingen aan te passen.

Regionaal Contactpunt

Heb je liever eerst even via de app of per e-mail contact dat kan ook! Neem contact met ons op via info@zorgenwelzijnplein.nl of stuur een appje naar 06 - 20 49 10 17.