Word lid van ZWconnect!

Word lid van ZWconnect

Het Zorg en Welzijn Plein is een initiatief van werkgeversvereniging ZWconnect. Leden van ZWconnect kunnen onder meer onbeperkt hun vacatures plaatsen op de portal.

Over ZWconnect
ZWconnect is een werkgeversvereniging die zich inzet voor brancheoverstijgende arbeidsmarktvraagstukken in de regio’s Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. De werkgeversvereniging heeft ruim tachtig leden. Het gezamenlijk doel: voldoende gekwalificeerd personeel voor nu en in de (nabije) toekomst realiseren, zodat daarmee de continuïteit van zorg en welzijn kan worden gewaarborgd.

Regionaal netwerk
ZWconnect staat voor kwalitatieve zorg voor iedereen in elke fase. Arbeidsmarktvraagstukken mogen geen reden zijn hier niet in te kunnen voorzien. ZWconnect gaat voor een sterk regionaal netwerk gericht op kennisuitwisseling en samenwerking. Dat gebeurt samen met de aangesloten zorg- en welzijnswerkgevers, onderwijs, gemeenten en andere samenwerkingspartners en stakeholders. Landelijke trends worden vertaald naar regionale impact. Het netwerk wordt daaromheen georganiseerd. Zo kan er snel worden geschakeld om regionale uitdagingen op te pakken.

Meer informatie
Wil je meer weten wat ZWconnect doet en wat de diensten en producten zijn? Kijk dan op www.zw-connect.nl