Geplaatst op: 08-10-2018Naar overzicht

Film Ipse de Bruggen genomineerd voor filmprijs08 okt 2018

Een film van Ipse de Bruggen waarin begeleider Daan van Wouw vertelt over de mooie maar ook pittige kanten van zijn werk, is genomineerd voor een filmprijs: de ‘Gouden Reiger 2018’. De nominatie valt binnen de categorie ‘creativiteit / innovatie’. 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De film met Daan is onderdeel van een serie van vier waarin begeleiders een heel persoonlijk inkijkje in hun werk geven. De films werden eerder dit jaar in samenwerking met productiemaatschappij IDTV ontwikkeld om nieuwe collega’s in de zorg aan te trekken.

“Deze nominatie is een mooie erkenning van en waardering voor de begeleiders bij Ipse de Bruggen die door hun inzet en toewijding meer mogelijk maken voor cliënten. Wij hopen vooral dat de film, zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, nog meer mensen inspireert om een carrière in de gehandicaptenzorg te overwegen”, aldus Andrea van Steensel, lid raad van bestuur Ipse de Bruggen.

De Gouden Reiger is een filmprijs die wordt uitgereikt aan de beste opdrachtfims (corporate films, bedrijfsfilms, webvideo) van het jaar. Uit de 66 inzendingen dit jaar zijn er 21 genomineerden gekozen binnen drie categorieën. De uitreiking vindt 1 november plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Fotograaf: Marieke van der Heijden