Geplaatst op: 06-07-2017Naar overzicht

Polonaise met Ronnie Tober bij WZH06 jul 2017

Honderden bewoners van WZH Rustoord, Leilinde en Hoge Veld genoten dit weekend van de Parade die bij hen op bezoek kwam.Een drumband opende het feest en vervolgens zongen alle festivalgangers volop mee met een breed scala aan songfestivalhits, gezongen door de Eurotoppers. Die hadden zich voor de gelegenheid in prachtige glitterkostuums gehesen en na elke paar nummers verruilden ze die voor nieuwe weergaloze tenues.

Ook werd er volop mee gezongen door de bewoners en hun familieleden bij het optreden van de showbizzkids van Diana Meijer. Zij dansten op liedjes van de televisieserie Ja Zuster, Nee Zuster.

Ronnie Tober en Willeke d’Estelle maakten het feest compleet. Ronnie zong een keur van hits, samen met Willeke die qua stemgeluid niet onder deed voor Willeke Alberti, die eerder op de Parade zong en wiens songfestival hit Waar is de zon zij vertolkte.

Er werd gedanst en polonaise gelopen en als verrassing waren er nog bloemen voor de partner van Ronnie die dit weekend zijn verjaardag vierde en uiteraard werd er lang zal ze leven voor hem gezongen. Na afloop mocht iedereen die dat wilde nog op de foto met Ronnie en Willeke. 

Om het jaarlijkse feest bij WZH compleet te maken was er een keur aan hapjes te krijgen. Ook deze hadden allemaal een Eurovisietintje meegekregen. Vele vrijwilligers bemanden kramen met hapjes uiteenlopend van Britse high tea-lekkernijen, oer-Hollandse broodjes haring tot broodjes braadworst en zuurkool van onze oosterburen. De dag werd bovendien nog afgesloten met een uitgebreid Italiaans buffet.