Geplaatst op: 10-01-2018Naar overzicht

Nu al starten met een sociale opleiding bij Inholland Den Haag10 jan 2018

Nieuwe studenten kunnen in februari instromen

Inholland

DEN HAAG – Januari is traditioneel de maand van de goede voornemens. Wie het voornemen heeft een hbo-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) of Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) te gaan volgen, hoeft daarvoor niet tot september 2018 te wachten. Hogeschool Inholland Den Haag biedt voor deze opleidingen de mogelijkheid om al in februari te starten. De toekomstige studenten moeten dan wel snel in actie komen want de inschrijvingen sluiten op 15 januari.


Het afgelopen jaar was zeer succesvol voor de sociale opleidingen van Inholland Den Haag. Uit de Keuzegids Hbo 2018 kwam naar voren dat zowel MWD als SPH de hoogste score hebben in vergelijking met andere ‘grote hogescholen’ in de Randstad. De scores van de Keuzegids zijn gebaseerd op de waardering van studenten, studiesucces en de beoordeling van de kwaliteit door een accreditatiecommissie.


Krappe arbeidsmarkt
Dat de opleidingen kwaliteit bieden en goed inspelen op de krappe arbeidsmarkt, bleek afgelopen jaar ook tijdens de diploma-uitreikingen. De inzet van studenten en docenten in combinatie met een goede stage of aanvullend onderzoek zorgde ervoor dat meer dan tachtig procent van de afstudeerders al een baan had voor het einde van hun opleiding.