Geplaatst op: 07-12-2017Naar overzicht

Vrijwillige Inzet Prijs gewonnen door vrijwilliger Ipse de Bruggen07 dec 2017

Nootdorp - Donderdag 7 december werd Frank Hageman gehuldigd met de Vrijwillige Inzet Prijs 2017 in het kader van de Nationale dag van de Vrijwilliger. Frank is inmiddels 3 jaar als vrijwilliger verbonden aan de locatie Noordeinde van Gehandicaptenorganisatie Ipse de Bruggen in Nootdorp.
 
De Vrijwillige Inzet Prijs (VIP) is een initiatief van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt en zal vanaf nu jaarlijks worden uitgereikt in de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. De afgelopen weken konden medewerkers en werkgevers een vrijwilliger nomineren via de website vrijwilligerswerkvacatures.nl en de facebookpagina. Daar werd dan ook massaal gehoor aan gegeven en de nominaties stroomden binnen.
 
Frank Hageman van de locatie Noordeinde van Ipse de Bruggen is het meeste genomineerd en daarom de winnaar van de Vrijwillige Inzet Prijs 2017. Mensen omschreven de gedreven vrijwilliger als volgt: “Frank staat altijd klaar voor het team, maar zeker ook voor de cliënten. Niks is teveel!”, “ Frank is hier bijna elke dag en als je hem een keer nodig heb dan hoef je maar te bellen en hij komt”, “Frank gaat zelfs uit eten met een cliënt als hij een bon heeft gekregen of gewonnen”.
 
Zorgmanager Kim van der Knaap bedankte Frank met een persoonlijk praatje en van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt kreeg Frank een oorkonde en een dinercheck overhandigd. Vanaf 17.30 uur is een item over de VIP uitreiking bij OmroepWest te zien.
Foto