Ziekenhuismedewerker Jaco vertelt

mentale coaching
Depositphotos_271826752_l-2015
FB SiW-NewsFeed-Image-1200x1200 ÔÇô 2

'Het helpt mij om het vol te houden'

Jaco werkt in een ziekenhuis en had behoefte aan een coach. Hij melde zich aan op www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching en vertelt over zijn ervaringen.

“Ik ben blij met mijn coach! Ze biedt mij mentale en emotionele ondersteuning tijdens mijn werk in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Het is fijn om zo nu en dan stoom af te blazen.

Ze is een fijne coach en ik kan laagdrempelig contact met haar opnemen. Ze is zelf een energiek, integer en warm persoon. Ik kan met haar (video-)bellen, appen…

Ik word niet aan mijn lot overgelaten. Mijn coach neemt zelf ook contact met mij op om te vragen hoe het gaat en dat is superfijn. Het helpt mij om mijn gedachten even te verzetten als ik met haar in gesprek ben. Dat geeft kracht om door te gaan en vol te houden. Ik voel een sterke verbinding met haar. Je kunt letterlijk met alles bij haar terecht. Angsten, twijfels, zorgen, niets is haar teveel. Door haar ondersteuning ervaar ik ook persoonlijke groei. Ik weet dat ik dit niet alleen hoef te doen. Dit alles maakt het een mooi geheel.”

Heb jij soms het gevoel er alleen voor te staan. Dat hoeft niet. Vraag tijdig hulp. De mentale coaching die Sterk in je werk je aanbiedt via Extra coaching is onafhankelijk, persoonlijk, gratis en met een deskundige coach bij jou in de buurt.