Den Haag

Respect wonen-zorg-welzijn

Adres
Scheveningseweg 76
2517 KZ Den Haag
Over de organisatie
Respect bestaat uit de woonzorgcentra Het Uiterjoon en Quintus, seniorencomplex Prins Willemhof, woonzorgcentrum voor intensieve zorg(verpleeghuis) Bosch en Duin en Respect Thuiszorg. Resprect speelt in op de wensen en behoeften van haar cliënten en deze organisatie is dan ook continu in beweging.

Om, zoals hierboven beschreven, in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van cliënten is het van belang hier goed inzicht in te krijgen. Respect hecht dan ook veel waarde aan gesprekken met de cliëntenraden. Niet alleen de cliëntenraden zetten zich in voor de belangen van de cliënten van Respect ; de Vriendenstichting heeft als doel het woon- leef- en werkklimaat van de diverse locaties te verbeteren.

Bij onze organisatie zijn 700 enthousiaste medewerkers en 175 vrijwilligers werkzaam. Zij bepalen de kwaliteit. Wij richten ons op kwaliteit van leven van onze cliënten door een persoonlijke benadering en aandacht voor ambiance. Gastvrijheid, professionaliteit, teamgeest en wilskracht staan hoog in het vaandel. Er wordt veel aandacht besteed aan werksfeer en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.