Den Haag

Saffier

Adres
Rusthoekstraat 38
2584 CV Den Haag
Over de organisatie
Wonen bij Saffier is zoveel mogelijk genieten van de gewone dingen die het leven zo bijzonder maken. Een praatje maken, een drankje met een goede vriend of vriendin, doezelen in het zonnetje, een kaartavondje organiseren……. Zo lang mogelijk de dingen blijven doen die u kunt doen. Voor uzelf en voor anderen. Op uw eigen manier. Samen met de mensen om u heen. Familie, vrienden, buren… Saffier ondersteunt daarbij. Saffier heeft oog voor wat voor u telt.

Onze overtuiging
‘Oog voor wat telt’ is het centrale thema van Saffier. In dit ene zinnetje brengen we tot uitdrukking waar iedereen zich bij Saffier dagelijks voor inzet. Wij verplaatsen ons in de mensen die bij ons wonen en waarvoor wij zorgen. Hun persoonlijke wensen en behoeften staan voorop. Wij stimuleren ze om daar zo veel en zo lang mogelijk zelf invulling aan te geven. Dat doen we vanuit de overtuiging dat dat positief bijdraagt aan de kwaliteit van hun leven.

Onze missie en visie
Saffier ondersteunt (ouder wordende) mensen om zichzelf te kunnen zijn en blijven, of ze nog thuis wonen of in één van onze locaties.

Diversiteit
Elke locatie van Saffier De Residentiegroep heeft zijn eigen sfeer; we noemen dat wel couleur locale. En dat blijft ook zo. Dat past goed bij ons uitgangspunt van Ruimte voor jezelf.