Stap op 1

Werk jij met passie in Zorg en Welzijn, maar vergeet je af en toe aan jezelf te denken? Met de Stap op 1 vijfdaagse krijg je op een leuke manier inzicht in wat goed zorgen voor jou betekent en hoe je dit door kleine stapjes te zetten kunt realiseren. Gedurende deze vijf dagen besteed je vijf à tien minuutjes per dag aan jezelf. En die tijd haal je zo in, doordat je weer ruimte in je hoofd en agenda krijgt. Doe gratis mee met deze waardevolle en praktische uitdaging en gun jezelf die stap op 1.

Veranderproces

Als je niet goed voor jezelf zorgt, wordt het ook moeilijker om voor een ander te zorgen. Je riskeert niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van de mensen waar je voor zorgt. Voor de meerderheid van de mensen is dat voor familie en/of vrienden, maar voor jou als zorgprofessional gaat dat verder en zorg je daarnaast ook beroepsmatig voor anderen. Des te meer reden om nog beter voor jezelf te zorgen. 

Deelnemen

Je kunt via je telefoon, tablet of computer meedoen. Je ontvangt vijf dagen achtereenvolgend een mail met het thema van die dag. Elke dag bekijk je een filmpje van ongeveer 2 minuten, lees je het bijbehorende verhaal en ga je aan de slag met een korte opdracht. Enthousiast? Meld je dan hieronder aan.