#trotsopzorg

Benieuwd waarom Gertjan, Tim en de anderen trots op Leo zijn?

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld hebt. Bekijk hier de video op YouTube Klik hier om je cookie instellingen aan te passen.

Trots op vrolijke, hardwerkende Leo

Waardering geven aan iedereen in de zorg- en welzijnssector is ontzettend belangrijk. Leo Ras is werkbegeleider bij Middin, een organisatie voor mensen met een beperking. Zijn collega’s Peter, Judica, Gert-Jan én cliënten Tim en Roeland grepen hun kans. Zij verrasten hem met hun persoonlijke boodschappen. Bekijk en lees hier zijn reactie en deel ook jouw trots op een andere zorg- of welzijnsmedewerker. Zo zorgen we dat iedereen de waardering krijgt die hij of zij verdient!

Meer waardering voor Leo

Cliënt Roeland is trots op Leo omdat hij altijd zo gezellig is. “In de ochtend drinken we koffie met elkaar. We praten dan gezellig. Daarna wordt er gezegd welk werk we gaan doen.” Leo is werkbeleider op de groengroep bij Middin. Hij houdt zich daarmee samen met de cliënten bezig met alles wat er groeit en bloeit in onze tuin. “Soms gaan we appels en peren plukken”, zegt Roeland. “We lachen dan heel veel met elkaar.”

Zijn lol is goed voor zowel ons als cliënten
Ook collega Gertjan werkt als collega graag met Leo samen. “We kunnen het goed met elkaar vinden. We verdelen het werk en spreken goed af wie wat doet. Ik werk graag met Leo, omdat ik vrolijk van hem word. Als we samenwerken hebben we lol met elkaar. Daar worden de cliënten weer blij van.”

Hij heeft er verstand van
Cliënt Tim vindt dat Leo naast altijd vrolijk ook een fijne werkbegeleider is. Hij heeft hij er verstand van. Ik leer heel veel van hem. Leo vindt zijn werk gewoon echt leuk. Dat merken wij en dat is fijn.”

Op wie ben jij trots? Deel jouw waardering!

Er is niets zo positiefs als waardering die zich uitspreidt als een olievlek. Daarom doen wij een oproep: op wie ben jij trots? Deel hieronder jouw waardering! Onder de vijf leukste waarderingen verloten we Rituals-pakketten. Daarmee kan degene op wie jij trots bent, wat tijd voor zichzelf nemen. Maar jij verdient ook iets. Jij en degene voor wie jij je waardering uitspreekt, mogen deelnemen aan de workshop Trots op mij

Je kunt niet langer meedoen aan deze winactie. Winnaars worden binnenkort bekend gemaakt.