Netwerken

Netwerken

We kennen het allemaal, we doen het allemaal en toch vinden veel van ons het spannend om in een gesprek iets voor jezelf te vragen. Bijvoorbeeld als je aan het oriënteren bent op (ander) werk. Gesprekken met collega’s in een andere organisatie of een ander vakgebied, die nu het werk doen wat jou wel wat lijkt, kunnen je veel waardevolle informatie opleveren. Informatie die je kan helpen om te checken of het beeld dat je hebt gevormd van een functie of organisatie ook klopt. Ook voor de mensen die een natuurlijk talent voor netwerken hebben is het nuttig om zich wat verder te verdiepen in hoe je dat nu slim en handig aanpakt, zo’n netwerkgesprek. 

Daar gaat het in deze inspiratiesessie over. In 1,5 uur stippen we de do’s en don’ts van het netwerken aan, zodat jij hopelijk de stap durft te zetten om het ook echt te gaan doen. 

Na deze inspiratiesessie

✓ Weet je wat je netwerken voor jou kan betekenen;
✓ Heb je ervaren wat werkt;
✓ Kan je direct aan de slag met tips om je eerste netwerkgesprek te plannen;
✓ Ben jij in beweging, bezig met je volgende stap. 

Wanneer?

De workshop vindt plaats op woensdag 22 juni, van 15.00 tot 16.30 uur. Let op: op woensdag 20 juli organiseren we een extra workshop Netwerken. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels geopend. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. Om je aanmelding definitief te maken is het, vanwege de subsidie, nodig dat je jezelf tevens registreert via de website www.sterkinjewerk.nl. Door je hier te registeren kunnen wij deze workshop gratis aanbieden. Je krijgt hierover meer instructies in de bevestigingsmail.  

Meer informatie

Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Marjolijn van Tol via marjolijn@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.