#trotsopzorg

Benieuwd waarom Elized, Wim en de anderen trots op Mirjam zijn?

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld hebt. Bekijk hier de video op YouTube Klik hier om je cookie instellingen aan te passen.

Trots op authentieke, warme Mirjam

Waardering geven aan iedereen in de zorg- en welzijnssector is ontzettend belangrijk. Mirjam Wijsbeek is wijkverpleegkundige bij thuiszorgorganisatie Evita. Haar collega’s Elized, Maaike, Wim en Marjo én een van haar cliënten wilden haar wel eens in het zonnetje zetten. Zij vertelden Mirjam waar zij trots op haar zijn. Bekijk en lees hier haar reactie en deel ook jouw trots op een andere zorg- of welzijnsmedewerker. Zo zorgen we dat iedereen de waardering krijgt die hij of zij verdient!

Meer waardering voor Mirjam

Elized is net als Mirjam wijkverpleegkundige. Ze werken daardoor nauw samen. Ze bespreken regelmatig alle nieuwe en huidige cliënten met elkaar, zodat er goede zorg kan worden verleend. “Mirjam is heel bijzonder. Ze heeft een vrije geest. Ze staat open en heeft eigen ideeën. Dat maakt haar een heel fijne collega om te sparren”, zegt Elized. 

Ze denkt in oplossingen
Die mening delen ook collega’s Wim en Marjo. “Mirjam ziet de mensen als geheel. Ze ziet niet alleen iemands ziektebeeld en naar wat er niet kan. Ze denkt in oplossingen. Ze is vrolijk en serieus en reageert heel adequaat als er iets nodig is”, zegt Wim. “En je ziet dat Mirjam plezier heeft in haar werk. Dat straalt ze uit. Je weet als collega dat ze er voor je is. Je kunt op haar bouwen.”

Haar goedbedoelde adviezen
Ook een van haar cliënten werkte graag mee aan de verrassing voor Mirjam. Hij is trots op haar. “Mirjam is er echt voor me. Ze geeft mij vertrouwen en adviezen waar ik iets mee kan. Maar gelukkig zegt ze niet dat ik mijn rommel op moet ruimen.”

Op wie ben jij trots? Deel jouw waardering!

Er is niets zo positiefs als waardering die zich uitspreidt als een olievlek. Daarom doen wij een oproep: op wie ben jij trots? Deel hieronder jouw waardering! Onder de vijf leukste waarderingen verloten we Rituals-pakketten. Daarmee kan degene op wie jij trots bent, wat tijd voor zichzelf nemen. Maar jij verdient ook iets. Jij en degene voor wie jij je waardering uitspreekt, mogen deelnemen aan de workshop Trots op mij

Je kunt niet langer meedoen aan deze winactie. Winnaars worden binnenkort bekend gemaakt.